Afspraken


We werken uitsluitend op afspraak. Dit om u nog beter van dienst te zijn en de wachttijden aanzienlijk te verkorten. Afspraken kunnen gemaakt worden via de website of telefonisch op het nummer 09/ 311 76 11.

Komt u voor de eerste maal? Gelieve dit te vermelden, zodat wij hiermeer rekening kunnen houden en extra tijd kunnen voorzien.

Gelieve altijd uw paspoort mee te brengen, dit wordt elke keer ingelezen om het dossier up-to-date te houden.


Een consultatie neemt 20 minuten in beslag. Komt u met meerdere personen, maak dan een afspraak voor meerdere personen. Heeft u specifieke noden (bv. preoperatief onderzoek, gynaecologisch onderzoek, ...), graag dit bij de afspraak te zetten, zodat wij kunnen inschatten als er extra tijd nodig is. Zo kunnen we de vertraging beperkt houden.


Kan u een gemaakte afspraak niet nakomen? Laat het ons dan tijdig (min 1h op voorhand) weten, zodat we de tijd kunnen gebruiken om andere patiënten te helpen. Voor niet tijdig geannuleerde of niet nagekomen afspraken zal er een vergoeding van €20 gevraagd worden.


Wanneer u op consultatie komt, verlangt u onze volle aandacht. Daarom proberen wij het telefoonverkeer te beperken. Wij vragen dan ook om op consultatie te komen voor het bespreken van resultaten of het opmaken van attesten, tenzij anders afgesproken. Op deze manier hebben wij meer tijd om dit grondig met u te bespreken en beperkt u de hinder voor de andere patiënten.